Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Σεπτεμβρίου 2017

ProtonMail : Στείλτε και λάβετε κρυπτογραφημένα μυνήματαΤο ProtonMail είναι μία διαδικτυακή υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε και να λάβετε κρυπτογραφημένα μηνύματα στον υπολογιστή και στο κινητό σας το οποίο καθιστά σχεδόν αδύνατο για οποιονδήποτε να το διαβάσει, εκτός από τον αποστολέα και τον παραλήπτη. Είναι ίσως η καλύτερη υπηρεσία κρυπτογράφησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο με πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες. Παρέχει, ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας χρήστη, με μια πλήρη σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως τη δυνατότητα να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λήγουν. Για να δημιουργήστε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του τύπου protonmail.com θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία και να επιβεβαιώσετε το e-mail σας. Από εκεί και μετά μπορείτε να ξεκινήσετε να στέλνετε και να διαβάζετε τα e-mail σας στον λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει.

WEB VERSION:


ProtonMail : Στείλτε και λάβετε κρυπτογραφημένα μυνήματα
4/ 5 stars - "ProtonMail : Στείλτε και λάβετε κρυπτογραφημένα μυνήματα" Το ProtonMail είναι μία διαδικτυακή υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε και να λάβετε κρυπτογραφημένα μηνύματα στον υπολ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>