Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Οκτωβρίου 2017

Microsoft Math :Εργαλείο μαθηματικών για τον εμπλουτισμό της μαθησιακής εμπειρίαςΤο Microsoft Math είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον εμπλουτισμό της μαθησιακής εμπειρίας, ακόμα και για τη συμμετοχή των φοιτητών μετά τις ώρες των σχολικών τάξεων και έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας.κάνει την εμπειρία εκμάθησης προσωπική, συναρπαστική και συναρπαστική. Οι μαθητές μπορούν να ασκηθούν σε μαθηματικές ασκήσεις, να μάθουν έννοιες, να δουν παραδείγματα, να κάνουν κουίζ και δοκιμές και να συνεργαστούν με άλλους εκπαιδευόμενους - είτε σε απευθείας σύνδεση είτε εκτός.

Με τη δημιουργία ενός βασικού προφίλ, το Microsoft Math προσφέρει μια κοινωνική εμπειρία ενώ μαθαίνει. Μελετώντας ανεξάρτητα σε ομάδες, οι μαθητές έχουν κίνητρα να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους για να κερδίσουν εμβλήματα, να βελτιώσουν τις ικανότητες και να προχωρήσουν αύξηση των ομαδικών κατατάξεων. 

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Microsoft Math για να παρακινήσουν, να παρακολουθήσουν και να παρακολουθήσουν τα επίπεδα μάθησης και δεξιοτήτων, επιτρέποντας πιο συγκεκριμένες και εξατομικευμένες ανατροφοδοτήσεις στους μαθητές τους.


Microsoft Math :Εργαλείο μαθηματικών για τον εμπλουτισμό της μαθησιακής εμπειρίας
4/ 5 stars - "Microsoft Math :Εργαλείο μαθηματικών για τον εμπλουτισμό της μαθησιακής εμπειρίας" Το Microsoft Math είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον εμπλουτισμό της μαθησιακής εμπειρίας, ακόμα και για τη συμμετοχή των φοιτητών ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>