Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Σεπτεμβρίου 2017

EssentialPIM : Διαχείριση επαφών, ημερολογίων, λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σημειώσεων, κωδικών πρόσβασηςΤο EssentialPIM είναι μία εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση επαφών,  ημερολογίων, λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σημειώσεων, κωδικών πρόσβασης κ.λ.π, είναι δε ενημερωμένο ώστε να συμπεριλαμβάνει υποστήριξη για πολλούς διακομιστές SMTP, καθώς και δυνατότητα να διαμορφώσετε  απεριόριστο αριθμό ταυτοτήτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περιλαμβάνει μία ελαφρώς ανασχεδιασμένη διασύνδεση που σημαίνει ότι είναι πλέον δυνατό να ανοίξουν πολλά παράθυρα διαλόγου ανεξάρτητα από το κύριο παράθυρο του προγράμματος. Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι το πεδίο στην αριστερή πλευρά του μενού του προγράμματος όπου μπορείτε να επιλέξετε  διάφορες ενότητες.

Σε γενικές γραμμές, αν είστε εξοικειωμένοι με εφαρμογές αυτού του τύπου, δεν θα βρείτε καμία δυσκολία. Το EssentialPIM διατίθεται σε δύο εκδόσεις την δωρεάν και την Pro η οποία περιλαμβάνει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά και προσθήκες που δεν βρίσκονται στην δωρεάν έκδοση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,  Android, iOS

           (Installer)
           ( Portable)


EssentialPIM : Διαχείριση επαφών, ημερολογίων, λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σημειώσεων, κωδικών πρόσβασης
4/ 5 stars - "EssentialPIM : Διαχείριση επαφών, ημερολογίων, λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σημειώσεων, κωδικών πρόσβασης " Το EssentialPIM είναι μία εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση επαφών,  ημερολογίων, λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>