Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Σεπτεμβρίου 2017

CloudBerry Backup : Προγραμματίστε και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε πραγματικό χρόνοΠρόκειται για ένα από τα καλύτερα προγράμματα με το οποίο μπορείτε να πάρετε αντίγραφα ασφαλείας στον υπολογιστή σας με πολλές δυνατότητες. Ρυθμίστε ωριαία, ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας ή καθορίστε το δικό σας χρονοδιάγραμμα. Το αντίγραφο ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων και φακέλων στο Windows Server κατά την αλλαγή ή τη δημιουργία. 

Ρυθμίστε τη δυνατότητα ειδοποίησης με δυνατότητα προσαρμογής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να παρακολουθείτε απομακρυσμένα κάθε εκτέλεση των σχεδίων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς. Κρυπτογραφήστε τα αντίγραφα ασφαλείας με ισχυρή κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit από την πλευρά της πηγής (δεν υποστηρίζεται στην δωρεάν έκδοση).Αυτοματοποιήστε την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σύννεφου σε τοπικό αποθηκευτικό χώρο, εξωτερικό ή δικτυακό δίσκο.Όλα τα δεδομένα που αποστέλλονται στο cloud είναι επίσης κρυπτογραφημένα χρησιμοποιώντας τα πρωτόκολλα SSL για προστασία κατά τη μεταφορά τους. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων από μια τοποθεσία αποθήκευσης σύννεφου σε άλλη και χρησιμοποιήστε πολλούς προορισμούς αποθήκευσης νέφους για να διατηρήσετε τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του cloud. 

Μπορείτε ακόμη να πάρετε αντίγραφα ασφαλείας μόνο  τροποποιημένων ή νέων τμημάτων αρχείων για την προσθήκη τους σε υπάρχουσα ομάδα δεδομένων online και επιλέξτε ένα από τα υποστηριζόμενα δημόσια cloud storage, όπως: Amazon S3, Glacier Amazon, Windows Azure, Rackspace, OpenStack, Google Storage, SoftLayer και άλλα.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


CloudBerry Backup : Προγραμματίστε και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο
4/ 5 stars - "CloudBerry Backup : Προγραμματίστε και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο" Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα προγράμματα με το οποίο μπορείτε να πάρετε αντίγραφα ασφαλείας στον υπολογιστή σας με πολλές δυνατότ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>