Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Οκτωβρίου 2017

Bitdefender Home Scanner : Σαρωτής ασφαλείας Wi-Fi για το οικιακό σας δίκτυοΈνας εξαιρετικά γρήγορος σαρωτής Wi-Fi για το οικιακό σας δίκτυο. Το Bitdefender Home Scanner αναζητά ευάλωτες συσκευές και αδύναμους κωδικούς πρόσβασης και  σας παρέχει λεπτομερείς συστάσεις ασφαλείας για το οικιακό σας δίκτυο. Σταματήστε τους χάκερς και τους διάφορους εισβολείς που εκμεταλλεύονται τα κενά ασφαλείας ώστε να συνδεθούν στο οικιακό σας δίκτυο, και να κλέψουν προσωπικές σας πληροφορίες.

Με το Bitdefender Home Scanner έχετε πάντα τον έλεγχο. Σαρώνει το Wi-Fi δίκτυό σας, και εντοπίζει-υπογραμμίζει τα ελαττώματα ασφάλειας του δικτύου σας ενώ παράλληλα αναζητά αδύναμους κωδικούς πρόσβασης καθώς και ευπαθείς ή κρυπτογραφημένες επικοινωνίες. Συνδέει τις πληροφορίες που συλλέγονται από τις συνδεδεμένες συσκευές σας με τις σε απευθείας σύνδεση βάσεις δεδομένων ευπάθειας και σας δίνει μια λεπτομερή αναφορά, ώστε να μπορείτε να εξασφαλίσετε τη μέγιστη ασφάλεια για το δίκτυό σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Bitdefender Home Scanner : Σαρωτής ασφαλείας Wi-Fi για το οικιακό σας δίκτυο
4/ 5 stars - "Bitdefender Home Scanner : Σαρωτής ασφαλείας Wi-Fi για το οικιακό σας δίκτυο" Ένας εξαιρετικά γρήγορος σαρωτής Wi-Fi για το οικιακό σας δίκτυο. Το Bitdefender Home Scanner αναζητά ευάλωτες συσκευές και αδύναμους κ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>