Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Οκτωβρίου 2017

Axence nVision : Λογισμικό διαχείρισης δικτύωνΤο Axence nVision είναι η δωρεάν έκδοση του επαγγελματικού αντίστοιχου προγράμματός για την ολοκληρωμένη διαχείριση των υποδομών δικτύων. Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και για επαγγελματική χρήση! Παρέχει τη δυνατότητα χαρτογράφησης και την παρακολούθηση απεριόριστου αριθμού συσκευών, καθώς και κάποιες βασικές αλλά χρήσιμες λειτουργίες παρακολούθησης χρηστών, απογραφή, υποστήριξης και ελέγχο πρόσβασης της συσκευής. 

Με πιο απλά λόγια μπορείτε να ΄΄ανακαλύψετε΄΄ και να οπτικοποιήσετε το δίκτυό σας, ανάμεσα στις δυνατότητες που προσφέρει είναι οι εξής : Σάρωση δικτύου, ανίχνευση των συσκευών και υπηρεσιών TCP / IP, πρόσβαση στο διαδίκτυο με το πρόγραμμα περιήγησης σας, διαδραστικούς χάρτες του δικτύου, χάρτες χρήστη, κλαδιά, pop- up μενού TCP / IP υπηρεσίες, χρόνος απόκρισης και ορθότητα των πακέτων που λαμβάνονται ( PING, SMB, HTTP, POP3, SNMP, IMAP, SQL, κ.λ.π. ) φορτίο της CPU, χρήση μνήμης, χρήση του δίσκου, κυκλοφορία του δικτύου, κατάλογος των εφαρμογών και ενημερωμένες εκδόσεις των Windows, επισκόπηση του υλικού εργασίας, πληροφορίες συστήματος ( εντολές εκκίνησης, λογαριασμοί χρηστών, κοινόχρηστους φακέλους , SMART λεπτομέρειες , κ.λ.π. ) και πολλά άλλα.

Axence nVision 9.3.1.24570

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Axence nVision : Λογισμικό διαχείρισης δικτύων
4/ 5 stars - "Axence nVision : Λογισμικό διαχείρισης δικτύων" Το Axence nVision είναι η δωρεάν έκδοση του επαγγελματικού αντίστοιχου προγράμματός για την ολοκληρωμένη διαχείριση των υποδομών δικτύω...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>