Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Αυγούστου 2017

Aura :Χαλαρώστε με ήχους της φύσηςTo Aura είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που τρέχει στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας και περιλαμβάνει χαλαρωτικούς ήχους της φύσης, προκειμένου να δημιουργήσετε μια άνετη ατμόσφαιρα. Το πρόγραμμα εμφανίζεται ως εικονίδιο στη μπάρα εργασίας των Windows και παίζει πραγματικά απολαυστικούς φυσικούς ήχους. Με ένα κλικ στο εικονίδιο ενεργοποιείτε ή απενεργοποιείτε τον ήχο. Για να ανοίξετε το μενού της εφαρμογής κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής στη μπάρα εργασίας και ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου της εφαρμογής. Περιλαμβάνει δεκάδες φυσικούς ήχους που μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή όχι σύμφωνα με τα γούστα σας. Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε τη συχνότητα του ακουστικού στοιχείου (πουλιά, έντομα, βατράχια, άγρια ζώα, άνεμο, βροχή κλπ). αλλά και να ορίσετε τα δικά σας αρχεία ήχου (mp3, ogg, WAV, WMA, FLAC) .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Aura :Χαλαρώστε με ήχους της φύσης
4/ 5 stars - "Aura :Χαλαρώστε με ήχους της φύσης" To Aura είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που τρέχει στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας και περιλαμβάνει χαλαρωτικούς ήχους της φ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>