Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Οκτωβρίου 2017

Adobe Scan : Μετατρέψτε τη συσκευή σας σε ένα ισχυρό φορητό σαρωτήΜετατρέψτε τη συσκευή σας σε ένα ισχυρό φορητό σαρωτή που αναγνωρίζει το κείμενο αυτόματα (OCR). Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αποδείξεις, σημειώσεις, έγγραφα, φωτογραφίες, επαγγελματικές κάρτες, πίνακες κ.λ.π. Επιδιορθώστε σαρώσεις ή φωτογραφίες από το άλμπουμ της φωτογραφικής σας μηχανής. Μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά, να περικόψετε, να περιστρέψετε, και να προσαρμόσετε το χρώμα. Περιλαμβάνει δωρεάν, ενσωματωμένη τεχνολογία οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα υψηλής ποιότητας έγγραφο PDF και να το επεξεργαστείτε με το Adobe Acrobat Reader. Αν δεν έχετε, θα χρειαστείτε Adobe ID που μπορείτε ωστόσο εύκολα να το αποκτήσετε κάνοντας απλά εγγραφή στην υπηρεσία.


Adobe Scan : Μετατρέψτε τη συσκευή σας σε ένα ισχυρό φορητό σαρωτή
4/ 5 stars - "Adobe Scan : Μετατρέψτε τη συσκευή σας σε ένα ισχυρό φορητό σαρωτή" Μετατρέψτε τη συσκευή σας σε ένα ισχυρό φορητό σαρωτή που αναγνωρίζει το κείμενο αυτόματα (OCR). Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για απ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>