20 Μαΐου 2017

VarieDrop : Δημιουργήστε από μία εικόνα πολλαπλές εικόνες της σε διαφορετικά μεγέθηΤο VarieDrop είναι μια μικρή φορητή εφαρμογή με την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε από μία εικόνα πολλαπλές εικόνες της σε διαφορετικά μεγέθη.Όπως βλέπετε περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις, πατώντας στο κουμπί set σε κάθε μία από αυτές καθορίζουμε τις δικές μας σύμφωνα με τα μέτρα και τις απαιτήσεις μας , μετά με τη μέθοδο drag and drop σπέρνουμε με το ποντίκι μας την ή τίς φωτογραφίες που θέλουμε να μετατρέψουμε σε κάθε ένα από τα 4 πεδία και αυτομάτως οι φωτογραφίες μας θα μετατραπούν χωρίς καμία άλλη δική μας ενέργεια.

VarieDrop: 1.4.0.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

           32 Βιτ

           64 Βιτ
VarieDrop : Δημιουργήστε από μία εικόνα πολλαπλές εικόνες της σε διαφορετικά μεγέθη
4/ 5 stars - "VarieDrop : Δημιουργήστε από μία εικόνα πολλαπλές εικόνες της σε διαφορετικά μεγέθη" Το VarieDrop είναι μια μικρή φορητή εφαρμογή με την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε από μία εικόνα πολλαπλές εικόνες της σε διαφορετι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>