05 Ιουλίου 2017

Userbenchmark : Online εφαρμογή συγκριτικής αξιολόγησης για το υλικό του υπολογιστή σαςΤο Userbenchmark είναι μία online υπηρεσία που διαθέτει ένα εύχρηστο εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης που μπορεί να διαπιστώσει αν ο υπολογιστής σας λειτουργεί αργά και γιατί. Ίσως να έχετε έναν ξεπερασμένο υπολογιστή που παλεύει για να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες εφαρμογές ή ίσως η απόδοση του να παρεμποδίζεται για κάποιο λόγο. Το Userbenchmark μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να προσδιορίσετε ποιο είναι το πιο πιθανό πρόβλημα αλλά και να σας δώσει τη δυνατότητα να ελέγξετε την ταχύτητα του επεξεργαστή, του σκληρού δίσκου, της κάρτας γραφικών, της μνήμης, της μονάδας SSD και της μονάδας flash USB. Για να μπορέσει η δοκιμή να αποδώσει ακριβέστερα αποτελέσματα, κλείστε τυχόν περιττά προγράμματα πριν κάνετε κλικ στο κουμπί εκτέλεσης που φαίνεται παρακάτω.


Ο έλεγχος θα διαρκέσει μερικά λεπτά για να εκτελεστεί ανάλογα με το υλικό του υπολογιστή σας και στη συνέχεια μόλις ολοκληρωθεί θα σας παρουσιάσει τα αποτελέσματα σε μία σελίδα που θα ανοίξει αυτόματα στο Userbenchmark.com.


Author's Website


Userbenchmark : Online εφαρμογή συγκριτικής αξιολόγησης για το υλικό του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Userbenchmark : Online εφαρμογή συγκριτικής αξιολόγησης για το υλικό του υπολογιστή σας" Το Userbenchmark είναι μία online υπηρεσία που διαθέτει ένα εύχρηστο εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης που μπορεί να διαπιστώσει αν ο ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια