Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

13 Οκτωβρίου 2017

Super Speed,Clean,Security-MAX :Επιταχύνετε, ενισχύστε και καθαρίστε το κινητό σαςΕπιταχύνετε το τηλέφωνο, καθαρίστε τα σκουπίδια, κρυώστε τη CPU, βελτιώστε τη ζωή της μπαταρίας και να διαχειριστείτε όλες τις εφαρμογές. Χρησιμοποιήστε την έξυπνη σάρωση και αφαιρέστε τα άχρηστα αρχεία, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος κρυφών εφαρμογών, άχρηστων αρχεία apk, υπολείμματα αρχείων κλπ , ελευθερώσετε χώρο και αυξήστε την ταχύτητα του τηλεφώνου σας. Καθαρίστε τις εφαρμογές με ένα πάτημα, και κλείστε τις εφαρμογές που προκαλούν υπερθέρμανση, προστατέψτε το τηλέφωνό σας από ιούς, adware, malware, trojan και πολλά άλλα και εντοπίστε τις σπάνια εφαρμογές που χρησιμοποιείται σπάνια . Τέλος, καθαρίστε τη μνήμη (RAM), και βελτιώστε τη λειτουργικότητα και την απόδοση της μπαταρίας σας.Super Speed,Clean,Security-MAX :Επιταχύνετε, ενισχύστε και καθαρίστε το κινητό σας
4/ 5 stars - "Super Speed,Clean,Security-MAX :Επιταχύνετε, ενισχύστε και καθαρίστε το κινητό σας" Επιταχύνετε το τηλέφωνο, καθαρίστε τα σκουπίδια, κρυώστε τη CPU, βελτιώστε τη ζωή της μπαταρίας και να διαχειριστείτε όλες τις εφαρμο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>