Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

12 Μαΐου 2017

Super Cleaner - Antivirus : Εργαλείο βελτιστοποίησης του κινητού σας με λειτουργίες antivirusΤο Super Cleaner είναι ένα δωρεάν εργαλείο βελτιστοποίησης με λειτουργίες antivirus που εμπιστεύονται πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Απλό, μικρό, γρήγορο και έξυπνο, διαθέτει αποτελεσματικές λειτουργίες βελτιστοποίησης. Με το app αυτό, μπορείτε να ελευθερώσετε αποθηκευτικό χώρο, να ανεβάσετε τη μνήμη RAM, να καταργήσετε ή να απενεργοποιήσετε περιττές εφαρμογές και να ενισχύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Περιλαμβάνει ακόμη, λειτουργία μείωσης της θερμοκρασίας και ένα ισχυρότατο antivirus που θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε το κινητό σας από ιούς και να κρατήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή.

Ακόμη, μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να βρείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε σπάνια, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να απεγκαταστήσετε τις περιττές εφαρμογές. Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον προστασία με κωδικό πρόσβασης σε ευαίσθητες εφαρμογές, όπως το Facebook τα μηνύματα σας, το Gmail, το WhatsApp και  άλλες.


Super Cleaner - Antivirus : Εργαλείο βελτιστοποίησης του κινητού σας με λειτουργίες antivirus
4/ 5 stars - "Super Cleaner - Antivirus : Εργαλείο βελτιστοποίησης του κινητού σας με λειτουργίες antivirus" Το Super Cleaner είναι ένα δωρεάν εργαλείο βελτιστοποίησης με λειτουργίες antivirus που εμπιστεύονται πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>