Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Μαΐου 2017

SmartPower : Προγραμματίστε τον προεπιλεγμένο τρόπο διαχείρισης ενέργειας του υπολογιστή σαςΤο SmartPower είναι ένα ιδιαίτερο λογισμικό με το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε κατά βούληση ανάλογα με τον στόχο που θα επιλέξετε, την αδρανοποίηση, την ύπνωση ή ακόμα και να κλείσετε του υπολογιστή σας. Όταν το τρέξετε θα σας ζητήσει να αλλάξει τον προεπιλεγμένο τρόπο διαχείρισης ενέργειας του υπολογιστή σας, παράλληλα αλλάζοντας τις παραμέτρους και τις ρυθμίσεις του προγράμματος μπορείτε να το ρυθμίσετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας όταν αυτή δεν απαιτείται για την δουλειά που κάνετε στον υπολογιστή σας.

 SmartPower : 1.6.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SmartPower : Προγραμματίστε τον προεπιλεγμένο τρόπο διαχείρισης ενέργειας του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "SmartPower : Προγραμματίστε τον προεπιλεγμένο τρόπο διαχείρισης ενέργειας του υπολογιστή σας" Το SmartPower είναι ένα ιδιαίτερο λογισμικό με το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε κατά βούληση ανάλογα με τον στόχο που θα επιλέξετε, την...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>