Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Μαΐου 2017

Photovisi : Διαδικτυακή εφαρμογή δημιουργίας κολάζΤο Photovisi είναι μία εκπληκτική online εφαρμογή για την δημιουργία κολάζ. Μεσα από τρία απλά βασικά βήματα μπορείτε να επιλέξετε και να ολοκληρώσετε τα κολάζ σας μέσα σε πολύ λίγο χρόνο .

ΒΗΜΑΤΑ

  1. Πατήστε στο κουμπί Creating για να ξεκινήσετε
  2. Επιλέξτε κάποια από τις διαθέσιμες κατηγορίες στα δεξιά του μενού της εφαρμογής και πατήστε επάνω στο πρότυπο που σας αρέσει
  3. Πατήστε το κουμπί Add Photos και προσθέστε τις φωτογραφίες σας . Αν θέλετε στο σημείο αυτό μπορείτε να αλλάξετε background και να προσθέσετε κάποιο κείμεινο, μόλις ολοκληρώσετε πατήστε το κουμπί finish.
  4. Μόλις η εφαρμογή ολοκληρώσει την επεξεργασία του κολάζ, θα σας ζητήσει αν θέλετε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας στο Facebook ή στο Twiter ή να τις σώσετε στον υπολογιστή σας. Πατήστε στο κουμπί Download   για να τις κατεβάσετε, σε  αυτή την περίπτωση θα εμφανίζεται στην φωτογραφία σας ένα λογότυπο της εφαρμογής στο κάτω μέρος της φωτογραφίας σας.

Author's Website:


Photovisi : Διαδικτυακή εφαρμογή δημιουργίας κολάζ
4/ 5 stars - "Photovisi : Διαδικτυακή εφαρμογή δημιουργίας κολάζ " Το Photovisi είναι μία εκπληκτική online εφαρμογή για την δημιουργία κολάζ. Μεσα από τρία απλά βασικά βήματα μπορείτε να επιλέξετε ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>