29 Ιουλίου 2017

PhotoPageGen : Δημιουργήστε και ανεβάστε φωτογραφικά άλμπουμ στο διαδίκτυοΑν ψάχνετε κάποια εφαρμογή για να δημιουργήσετε απλά και γρήγορα εντυπωσιακά φωτογραφικά άλμπουμ στο διαδίκτυο σταματήστε εδώ. Το PhotoPageGen είναι η εφαρμογή που ψάχνετε. Πρόκειται για μία εκπληκτικά απλή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τα δικά σας άλμπουμ να προσαρμόστε τα φόντα, τα χρώματα, τις μικρογραφίες και πολλές άλλες λεπτομέρειες έτσι ώστε να τους δώσετε επαγγελματική εμφάνιση.

Ξεκινώντας, αφού κατεβάσετε και τρέξετε την εφαρμογή σύρτε το φάκελο με τις φωτογραφίες σας στο αντίστοιχο πεδίο μέσα στο μενού του προγράμματος,____________Κλικ για μεγέθυνση_____________


και πατήστε Preview για να κάνετε προεπισκόπιση του άλμπουμ σας. Από εκεί και μετά, μπορείτε να αλλάξετε το Bakground το χρώμα του το μέγεθος στις φωτογραφίες σας και πολλές άλλες λεπτομέρειες.
____________Κλικ για μεγέθυνση_____________


Αφού ολοκληρώσετε τις δοκιμές σας κάντε κλικ στο Publish για να ανεβάσετε στο διαδίκτυο το άλμπουμ σας μέσω του Webserver σας. Αν δεν έχετε διαθέσιμο χώρο σε κάποια υπηρεσία host ή αν αυτά που βλέπετε σας φαίνονται κινέζικα ακολουθήστε τον πιο απλό εναλλακτικό τρόπο. Επιλέξτε το πεδίο BitBalloon και κάντε κλικ στον σύνδεσμο https://www.bitballoon.com. Κάντε εγγραφή στην υπηρεσία και επιβεβαιώστε το e-mail σας. 

Τέλος, σύρτε ξανά τον ίδιο φάκελο με τις φωτογραφίες που είχατε προσθέσει προηγουμένως στο αντίστοιχο πεδίο της εφαρμογής (δείτε το στην παρακάτω φωτογραφία),


και περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί το ανέβασμα των φωτογραφιών σας, κάντε κλικ στον σύνδεσμο και απολαύστε τις. Αν θέλετε να να τις δουν και άλλοι διαδώστε απλά τον σύνδεσμο. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς θα φαίνεται.

Πιθανά προβλήματα, αντιμετώπιση

Αν μετά την εγκατάσταση δεν ανοίγει η εφαρμογή και σας εμφανίσει το μήνυμα ότι λείπει το MSVCR120.dll, κάντε κλικ εδώ και κατεβάστε το αρχείο που περιλαμβάνει το DLL.


Αποσυμπιέστε τώρα το αρχείο και αντιγράψτε το MSVCR120.dll στο φάκελο του προγράμματος ( εκεί που το έχετε εγκαταστήσει)

PhotoPageGen : 5.4

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


PhotoPageGen : Δημιουργήστε και ανεβάστε φωτογραφικά άλμπουμ στο διαδίκτυο
4/ 5 stars - "PhotoPageGen : Δημιουργήστε και ανεβάστε φωτογραφικά άλμπουμ στο διαδίκτυο" Αν ψάχνετε κάποια εφαρμογή για να δημιουργήσετε απλά και γρήγορα εντυπωσιακά φωτογραφικά άλμπουμ στο διαδίκτυο σταματήστε εδώ. Το Pho...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια