Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Μαΐου 2017

PeStudio : Λογισμικό στατικής ανάλυσης κινδύνου για εκτελέσιμα αρχείαTo pestudio είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο ασφάλειας -προστασίας που εκτελεί στατική ανάλυση σε εκτελέσιμα αρχεία για Windows 32-bit και 64-bit. Όπως γνωρίζουμε κάθε κακόβουλο λογισμικό προσπαθεί να κρύψει τις προθέσεις του και να αποφύγει τον εντοπισμό του, κάτι που έχει σαν συνέπεια να παρουσιάζει γενικά ανωμαλίες στην συμπεριφορά του. Ο στόχος του pestudio είναι να ανιχνεύσει τις ανωμαλίες αυτές και να σας παράσχει κάποιους δείκτες επικινδυνότητας. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι το δεν χρειάζεται εγκατάσταση. 

Απλά αποσυμπιέστε το αρχείο που θα κατεβάσετε και τρέξτε μέσα από τον φάκελο PeStudio8467 το εικονίδιο PeStudio. Από εκεί και μετά ρίξετε μέσα στο πεδίο της εφαρμογής οποιοδήποτε αρχείο θεωρείτε ύποπτο και μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα δείτε να εμφανίζεται μία πλήρης αναφορά. Μετά την ανάλυση στα αριστερά του μενού της εφαρμογής στο πεδίο virustotal (υπηρεσία ανίχνευσης που ελέγχει ύποπτα αρχεία χρησιμοποιώντας 50 + Anti-virus εφαρμογές) όπου θα δείτε και την αξιολόγηση του μετά τον έλεγχο.

Με τον τρόπο, αυτό θα μείνετε μακριά από ύποπτες εφαρμογές που πιθανόν είναι απειλή για την ασφάλεια του υπολογιστή σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε για κάθε είδος εφαρμογών, αφού υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα των μορφών αρχείων όπως EXE, DLL, CPL, OCX, AX, SYS και άλλα.

PeStudio :  8.59

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


PeStudio : Λογισμικό στατικής ανάλυσης κινδύνου για εκτελέσιμα αρχεία
4/ 5 stars - "PeStudio : Λογισμικό στατικής ανάλυσης κινδύνου για εκτελέσιμα αρχεία " To pestudio είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο ασφάλειας -προστασίας που εκτελεί στατική ανάλυση σε εκτελέσιμα αρχεία για Windows 32-bit κ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>