Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Αυγούστου 2017

Norton Security Scan : Σαρώστε τον υπολογιστή σας για ιούς, προγράμματα spyware και άλλες απειλές ασφαλείας.Το Norton Security Scan είναι ένα δωρεάν, εύχρηστο εργαλείο, το οποίο σαρώνει τον υπολογιστή σας για ιούς, προγράμματα spyware και άλλες απειλές ασφαλείας. Αν εντοπίσει μια απειλή, μπορείτε να την επιδιορθώσετε εγκαθιστώντας μια υπηρεσία Norton Security. Κατά την εκτέλεση μιας σάρωσης, το Norton Security Scan εκτελεί λήψη των πιο πρόσφατων ορισμών ιών, για τον εντοπισμό απειλών στον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιεί το Norton Insight, τη βραβευμένη τεχνολογία που βοηθά στον εντοπισμό ύποπτων αρχείων. Ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται ως υποκατάστατο antivirus  συνεχούς προστασίας σε πραγματικό χρόνο.


Το Norton Security Scan εντοπίζει τις ακόλουθες απειλές ασφαλείας όπως, προγράμματα που επηρεάζουν άλλα προγράμματα, τον τομέα εκκίνησης, τον τομέα διαμερίσματος ή έγγραφα, όταν εισάγονται ή συνδέονται σε αυτό το μέσο. Οι περισσότεροι ιοί απλώς αναπαράγονται αλλά πολλοί προκαλούν βλάβη, Ιούς τύπου «Δούρειος ίππος», προγράμματα που περιέχουν κακόβουλους κώδικες τα οποία έχουν τη μορφή καλού στοιχείου ή είναι καλυμμένα πίσω από αυτό, όπως ένα παιχνίδι ή βοηθητικό πρόγραμμα, εργαλεία που χρησιμοποιούν οι εισβολείς για τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας όπως η καταγραφή ακολουθίας χαρακτήρων πληκτρολόγησης, παρακολουθεί και καταγράφει κάθε ξεχωριστό πάτημα πλήκτρων και μπορεί να αποστείλει αυτές τις πληροφορίες στον εισβολέα,προγράμματα που μπορούν να σαρώνουν συστήματα ή να παρακολουθούν τη δραστηριότητα και να αναμεταδίδουν τις πληροφορίες σε άλλους υπολογιστές ή ανεπιθύμητες θέσεις,προγράμματα που διευκολύνουν την παράδοση διαφημιστικού περιεχομένου μέσω του δικού τους παραθύρου ή χρησιμοποιώντας το περιβάλλον εργασίας άλλου προγράμματος και προγράμματα που παρακολουθούν τη δραστηριότητα του συστήματος, συγκεντρώνουν πληροφορίες συστήματος ή παρακολουθούν τις συνήθειες χρηστών και μεταδίδουν τις πληροφορίες αυτές σε τρίτους οργανισμούς. Τα προγράμματα trackware εγκαθίστανται με τη συγκατάθεση του χρήστη και ενδέχεται να αποτελούν μέρος της συσκευασίας άλλης εφαρμογής την οποία εγκαθιστά ο χρήστης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Norton Security Scan : Σαρώστε τον υπολογιστή σας για ιούς, προγράμματα spyware και άλλες απειλές ασφαλείας.
4/ 5 stars - "Norton Security Scan : Σαρώστε τον υπολογιστή σας για ιούς, προγράμματα spyware και άλλες απειλές ασφαλείας." Το Norton Security Scan είναι ένα δωρεάν, εύχρηστο εργαλείο, το οποίο σαρώνει τον υπολογιστή σας για ιούς, προγράμματα spyware και άλλ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>