Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Αυγούστου 2017

L Speed (Boost&Battery) : Διαχειριστείτε πλήρως το κινητό σαςTo L Speed είναι μία εφαρμογή για συσκευές Android που τροποποιεί και ρυθμίζει τη συσκευή σας μέσα σε μια διαισθητική εφαρμογή και στόχος του είναι να βελτιώσει τη συνολική απόδοση, να μειώσει σημαντικά τις υστερήσεις, και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή που πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις του. Χρειάζεται απλά μία συσκευή Android που να την έχουμε κάνει Root και λειτουργικό Android 4.0.3 και άνω. Περιλαμβάνει ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον εργασίας χρήστη όπου επιλογές,χωρίζονται μεταξύ τους σε τμήματα όπου για κάθε ρύθμιση υπάρχει και μία περιληπτική αναφορά για το κάνει ακριβώς.


L Speed (Boost&Battery) : Διαχειριστείτε πλήρως το κινητό σας
4/ 5 stars - "L Speed (Boost&Battery) : Διαχειριστείτε πλήρως το κινητό σας" To L Speed είναι μία εφαρμογή για συσκευές Android που τροποποιεί και ρυθμίζει τη συσκευή σας μέσα σε μια διαισθητική εφαρμογή και στ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>