Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Σεπτεμβρίου 2017

FireChat : Εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων χωρίς τη χρήση δεδομένωνTo FireChat είναι μία εφαρμογή Android ανταλλαγής μηνυμάτων που λειτουργεί ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Internet ή σύνδεση στο δίκτυο. Το μόνο που χρειάζεται τα άτομα που είναι γύρω σας να χρησιμοποιούν και αυτοί το FireChat. Bluetooth και WiFi θα πρέπει να είναι "on" για να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα όταν δεν είστε συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο ((ενεργοποιήστε το WiFi, ακόμα και αν δεν έχετε πρόσβαση στο Internet).

Το FireChat δημιουργεί ένα δίκτυο πλέγματος μέσω Bluetooth και peer-to-peer WiFi και μεταδίδει μηνύματα και εικόνες χωρίς σύνδεση μεταξύ των συσκευών που βρίσκονται σε απόσταση 60 μέτρων περίπου  το ένα το άλλο. Μπορείτε ακόμη να στείλετε προσωπικά μηνύματα που μόνο εσείς και ο παραλήπτης μπορεί να διαβάσει και να δημιουργήσετε live chatrooms για συζητήσεις σχετικά με οποιοδήποτε θέμα από μερικούς ανθρώπους ή και δεκάδες χιλιάδες χρήστες ταυτόχρονα. Πληκτρολογήστε απλά ένα hashtag  για να δημιουργήσετε αυτόματα ένα νέο chatroom.FireChat : Εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων χωρίς τη χρήση δεδομένων
4/ 5 stars - "FireChat : Εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων χωρίς τη χρήση δεδομένων" To FireChat είναι μία εφαρμογή Android ανταλλαγής μηνυμάτων που λειτουργεί ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Internet ή σύνδεση στο δίκτυο....Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>