Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Ιουλίου 2017

AskAdmin : Περιορίστε τη χρήση των εφαρμογών στα WindowsΤο AskAdmin έχει σχεδιαστεί για να περιορίζει τη χρήση των εφαρμογών των Windows και είναι ιδανικό για όσους έχουν παιδιά ή  υπολογιστές σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Μπορείτε να αποκλείσετε γρήγορα οποιοδήποτε πρόγραμμα εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, όπως Skype, Google Chrome, Microsoft Edge ή οποιοδήποτε αρχείο με μια συγκεκριμένη επέκταση (π.χ. .bat, .cmd, .reg, κ.λπ.). Μπορείτε εύκολα να ξεμπλοκάρετε τα προγράμματα με τον κωδικό πρόσβασης σας. Πως να το χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν δύο τρόποι για να δημιουργήσετε μια λίστα μπλοκ:
  1. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να μεταφέρετε και να αποθέσετε την εφαρμογή που θέλετε να αποκλείσετε στο παράθυρο AskAdmin. Εάν θέλετε, μπορείτε να σύρετε πολλές εφαρμογές στο παράθυρο ταυτόχρονα. 
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη αρχείου" και περιηγηθείτε στην εφαρμογή που θέλετε να προσθέσετε

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


AskAdmin : Περιορίστε τη χρήση των εφαρμογών στα Windows
4/ 5 stars - "AskAdmin : Περιορίστε τη χρήση των εφαρμογών στα Windows" Το AskAdmin έχει σχεδιαστεί για να περιορίζει τη χρήση των εφαρμογών των Windows και είναι ιδανικό για όσους έχουν παιδιά ή  υπολογιστέ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>