Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Οκτωβρίου 2017

AS SSD Benchmark : Μετρήστε την ταχύτητα σε δίσκους SSDΟι δίσκοι SSD γνωστοί και ως ως δίσκοι στερεάς κατάστασης είναι συσκευές αποθήκευσης  που χρησιμοποιούν ολοκληρωμένα κυκλώματα ως μνήμη για την αποθήκευση των δεδομένων μας. Οι SSDs έχουν μπει για τα καλά στην ψηφιακή μας ζωή και εκτοπίζουν σιγά σιγά τους κλασικούς αργούς μηχανικούς δίσκους που χρησιμοποιούσαμε για χρόνια. Τα βασικά πλεονεκτήματα των SSDs είναι η απουσία μηχανικών μερών και φυσικά οι μεγάλες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής σε σύγκριση με τους κλασικούς μηχανικούς σκληρούς δίσκους.

Για να εξετάσουμε την ταχύτητά τους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αρκετές εφαρμογές, μία από αυτές είναι το AS SSD Benchmark. Πρόκειται για μία απλή μικρή, φορητή εφαρμογή που δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Αρκεί να κατεβάσουμε το αρχείο να το αποσυμπιέσουμε και να τρέξουμε μέσα από τον φάκελο της εφαρμογής το εκτελέσιμο αρχείο AS SSD Benchmark.Η εφαρμογή θα αναγνωρίσει αυτόματα τους δίσκους που έχουμε στον υπολογιστή και από εκεί μετά αρκεί να επιλέξουμε αυτόν που μας ενδιαφέρει, να πατήσουμε το START και να περιμένουμε λίγο για τα αποτελέσματα.

AS SSD Benchmark 2.0.6485

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


AS SSD Benchmark : Μετρήστε την ταχύτητα σε δίσκους SSD
4/ 5 stars - "AS SSD Benchmark : Μετρήστε την ταχύτητα σε δίσκους SSD" Οι δίσκοι SSD γνωστοί και ως ως δίσκοι στερεάς κατάστασης είναι συσκευές αποθήκευσης  που χρησιμοποιούν ολοκληρωμένα κυκλώματα ως μνήμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>