Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Ιουνίου 2017

ApowerTrans - Phone Transfer : Μεταφέρετε τα δεδομένα σας ανάμεσα σε Android και iOS τηλέφωναΤο ApowerTrans είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική εφαρμογή για να μεταφέρετε δεδομένα ανάμεσα σε Android και iOS τηλέφωνα. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να μεταφέρετε άμεσα όλα τα περιεχόμενα ανάμεσα σε δύο τηλέφωνα χωρίς απώλεια δεδομένων. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σας δίνει με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ασύρματη σύνδεση hotspot μεταξύ των τηλεφώνων αντί του Bluetooth. Η μεταφορά μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφίες, εφαρμογές, μουσική, βίντεο και άλλα αρχεία.Υποστηρίζει σχεδόν όλα τα τηλέφωνα από Samsung, HTC, Motorola, LG και πολλά άλλα. Επιτυγχάνει μέχρι και 30x μεγαλύτερη ταχύτητα απ΄ότι με μεταφορά με Bluetooth και με  πρόσθετη δυνατότητα αποστολής πολλαπλών αρχείων κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας.


ApowerTrans - Phone Transfer : Μεταφέρετε τα δεδομένα σας ανάμεσα σε Android και iOS τηλέφωνα
4/ 5 stars - "ApowerTrans - Phone Transfer : Μεταφέρετε τα δεδομένα σας ανάμεσα σε Android και iOS τηλέφωνα" Το ApowerTrans είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική εφαρμογή για να μεταφέρετε δεδομένα ανάμεσα σε Android και iOS τηλέφωνα. Με ένα μόνο ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>