Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Ιουνίου 2017

360 NSA Cyber Weapons Defense Tool : Προστατευτείτε από το WannaCry και επιθέσεις τύπου NSA hacking toolsΣίγουρα θα έχετε ήδη ακούσει για την επιδημία Ransomware αυτές τις μέρες ακόμα και αν δεν είστε ειδικός ασφαλείας. Τα ransomware WannaCry εξαπλώνονται γρήγορα σε όλο τον κόσμο και επιτίθενται σε υπολογιστές σε περισσότερες από 150 χώρες. Οι επιτιθέμενοι εκμεταλλεύονται μια ευπάθεια σε ξεπερασμένα συστήματα Windows για να κλειδώσουν τον υπολογιστή των θυμάτων.

Η ευπάθεια αυτή με την κωδική ονομασία EternalBlue, ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA), αλλά στη συνέχεια κλάπηκε και εξαπολύθηκε με βάση τις υποκλαπείσες πληροφορίες επίθεση από την ομάδα hacking Shadow Brokers. Σύμφωνα με τη Microsoft, έχουν δημιουργηθεί διορθώσεις για την επίλυση αυτών των τρωτών σημείων που χρησιμοποιούνται από τα εργαλεία hacking της NSA. Επίσης, αυτές οι ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας είναι πλέον διαθέσιμες για παλαιότερες εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows XP και τα Windows 2003. Ωστόσο, οι υπολογιστές που δεν έχουν εγκατασταθεί τα πιο πρόσφατα patches εξακολουθούν να διατρέχουν κίνδυνο. ( Δείτε περισσότερα εδώ).


Για να προστατεύσει τους χρήστες από το WannaCry Ransomware και άλλες εισερχόμενες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, το 360 Total Security έχει αναπτύξει ένα εργαλείο άμυνας του κυβερνοχώρου NSA Cyber που μπορεί να αξιολογήσει εάν ένας υπολογιστής είναι άνοσοποιημένος στις επιθέσεις που παράγονται από το NSA hacking tools. Όταν εντοπίζονται ευπάθειες, οι χρήστες μπορούν να εφαρμόσουν όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας που είναι απαραίτητες για την άμυνα του υπολογιστή τους σε επιθέσεις από τον κυβερνοχώρο. Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να διορθώσετε τις ευπάθειες χωρίς να ανησυχείτε για πιθανή μόλυνση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


360 NSA Cyber Weapons Defense Tool : Προστατευτείτε από το WannaCry και επιθέσεις τύπου NSA hacking tools
4/ 5 stars - "360 NSA Cyber Weapons Defense Tool : Προστατευτείτε από το WannaCry και επιθέσεις τύπου NSA hacking tools" Σίγουρα θα έχετε ήδη ακούσει για την επιδημία Ransomware αυτές τις μέρες ακόμα και αν δεν είστε ειδικός ασφαλείας. Τα ransomware WannaC...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>