Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Απριλίου 2017

Technicians Toolbox : Συλλογή από εργαλεία συντήρησης παρακολούθησης και διαχείρισης για τον υπολογιστή σαςΤο Technicians Toolbox είναι μια συλλογή από εργαλεία συντήρησης παρακολούθησης και διαχείρισης για τον υπολογιστή σας που διατίθεται δωρεάν για προσωπική χρήση. Περιλαμβάνει αρκετές δυνατότητες μεταξύ των οποίων, ίσως η πιο σημαντική, βρίσκεται στις δυνατότητες "Εργαλεία Δικτύου». Για παράδειγμα, εμφανίζει την τρέχουσα εσωτερική IP, στατιστικά (στοιχεία σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη δραστηριότητα του δικτύου σας), υπολογιστής υποδικτύου IP ένα απλό σαρωτή IP και μία επιλογή που θα σας βοηθήσει να για να βρείτε και να εμφανίσετε την εξωτερική σας IP. Υπάρχει επίσης μια αρκετά σημαντική λειτουργία στην "Διαχείριση των Windows Users και Groups" με επιλογές για να δείτε ή να διαχειριστείτε τους χρήστες και τις ομάδες, καθώς και "χύμα διαχείριση χρηστών"

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Technicians Toolbox : Συλλογή από εργαλεία συντήρησης παρακολούθησης και διαχείρισης για τον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Technicians Toolbox : Συλλογή από εργαλεία συντήρησης παρακολούθησης και διαχείρισης για τον υπολογιστή σας " Το Technicians Toolbox είναι μια συλλογή από εργαλεία συντήρησης παρακολούθησης και διαχείρισης για τον υπολογιστή σας που διατίθεται ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>