Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Σεπτεμβρίου 2017

Romaco Timeout : Περιορίστε το χρόνο και τις επιλογές για οποιονδήποτε άλλο χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σαςΔωρεάν εφαρμογή για τα Windows που μπορεί να περιορίσει τον χρόνο για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας. Περιλαμβάνει ενότητες που μπορούν να περιορίσουν τη διάρκεια μιας συνεδρίας, να δημιουργήσουν ένα αθροιστικό ημερήσιο χρονικό όριο, καθώς και τη χρήση παρακολούθησης web. Πρόκειται για ένα πραγματικά πολύ χρήσιμο εργαλείο που μας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια στην περίπτωση που επιθυμούμε να επιβάλουμε περιορισμούς στην χρήση του υπολογιστή μας από άλλα άτομα.

 Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ απλός, αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή πληκτρολογούμε ένα κωδικό που θα πρέπει να θυμόμαστε έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς άλλος να αλλάξει τις ρυθμίσεις που θα επιβάλουμε, μετά επιλέγουμε τη λειτουργία που θα πρέπει να επιβάλουμε όρια, καθορίζοντας το εύρος της.

Για παράδειγμα, θέλουμε να περιορίσουμε το χρόνο που θα χρησιμοποιεί κάποιος τον υπολογιστή μας. Για την επιλογή αυτή πάμε στο πεδίο Daily Quota Timer και καθορίζουμε τον χρόνο σε ώρες και λεπτά ανά ημέρα της εβδομάδας,τέλος επιλέγουμε το τι ακριβώς θέλουμε να κάνει ο υπολογιστής μετά το πέρας του χρόνου ( επανεκκίνηση, τερματισμό ) κ.λ.π.

Romaco Timeout : 3.1.4.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Romaco Timeout : Περιορίστε το χρόνο και τις επιλογές για οποιονδήποτε άλλο χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Romaco Timeout : Περιορίστε το χρόνο και τις επιλογές για οποιονδήποτε άλλο χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας" Δωρεάν εφαρμογή για τα Windows που μπορεί να περιορίσει τον χρόνο για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας. Περιλ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα