Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Απριλίου 2017

RemoteRebootX : Κάντε τερματισμό ή επανεκκίνηση σε απομακρυσμένους υπολογιστέςΓια την απομακρυσμένη επανεκκίνηση ή τερματισμό λειτουργίας σε απομακρυσμένους υπολογιστές, ταυτόχρονα, και την παρακολούθηση της κατάστασης τους σε πραγματικό χρόνο με ενσωματωμένο ping το RemoteRebootX είναι ίσως το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα απομακρυσμένης επανεκκίνησης για Windows χωρίς να απαιτείται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό στους απομακρυσμένους υπολογιστές!

Απλά ξεκινήστε το RemoteRebootX και φτιάξτε ένα ολοκληρωμένο χρονοδιάγραμμα εργασιών, δηλαδή για παράδειγμα, εκκίνηση οποιαδήποτε εργασίας σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, ανακτήσετε την τελευταία φορά εκκίνησης από απομακρυσμένους υπολογιστές ανακτήσετε τη λίστα των υπηρεσιών που έχουν οριστεί σε "αυτόματη", αλλά δεν λειτουργούν επί του παρόντος στις απομακρυσμένους υπολογιστές (διάγνωση ζητημάτων εκκίνησης), ανακτήσετε τη διεύθυνση MAC από απομακρυσμένους υπολογιστές (που απαιτείται για Wake On LAN)

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


RemoteRebootX : Κάντε τερματισμό ή επανεκκίνηση σε απομακρυσμένους υπολογιστές
4/ 5 stars - "RemoteRebootX : Κάντε τερματισμό ή επανεκκίνηση σε απομακρυσμένους υπολογιστές" Για την απομακρυσμένη επανεκκίνηση ή τερματισμό λειτουργίας σε απομακρυσμένους υπολογιστές, ταυτόχρονα, και την παρακολούθηση της κατάσ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>