Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Απριλίου 2017

Remixlive - drum & play loops : Αποκτήστε μια επαγγελματική μουσική εργαλειοθήκη remixΑποκτήστε μια επαγγελματική  μουσική εργαλειοθήκη remix. Πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μουσικά κομμάτια καθορίζοντας τα δείγματα σε δευτερόλεπτα. Φέρνοντας βρόχους και drumming μαζί, ανοίγει νέες δημιουργικές δυνατότητες, όπως τύμπανο σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τα δείγματα κρουστών.  Υποστηρίζει, εγγραφή live μέσω εισόδου μέσω του μικροφώνου της συσκευής ώστε να καταγράψετε οποιοδήποτε ήχο, φωνή ή όργανο.
____________Κλικ για μεγέθυνση_____________
Τελειοποιήστε τα δείγματα σας με την επεξεργασία μήκους τους, παίξτε διάφορα δείγματα ανά στήλη σε πολλές λειτουργίες για να δημιουργήσετε πλούσιους σε περιεχόμενο και πολυεπίπεδους ήχους. Αλλάξτε το ρυθμό, ρυθμίστε τον τόνο των δειγμάτων ή την αναπαραγωγή τους κατά αντίστροφο τρόπο και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο!


Remixlive - drum & play loops : Αποκτήστε μια επαγγελματική μουσική εργαλειοθήκη remix
4/ 5 stars - "Remixlive - drum & play loops : Αποκτήστε μια επαγγελματική μουσική εργαλειοθήκη remix " Αποκτήστε μια επαγγελματική  μουσική εργαλειοθήκη remix. Πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να δη...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>