Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Αυγούστου 2017

Photo Lab Photo Editor : Εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιώνΤο Photo Lab Photo Editor είναι μία εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για να τροποποιήσετε τις εικόνες σας. Συνδυάστηκε με απλοϊκό σχεδιασμό και απόλυτα χαρακτηριστικά για βελτιώσεις εικόνας με απλή αφή. Βελτιστοποιημένο για όλες τις οθόνες με εξαιρετική ανταπόκριση και εκπληκτική απόδοση. Στα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνονται τρία φίλτρα κατηγοριοποιημένων φωτογραφιών για τη μετατροπή της εικόνας σας, προτεινόμενο live cam για λήψη εικόνων σε πραγματικό χρόνο, εφαρμογή πολλαπλών πλαισίων στις εικόνες, επιλογή από 5+ παραλλαγές ειδικού εφέ για να εφαρμόσετε στις εικόνες σας, αποθήκευση εικόνων σε ποιότητα HD, διαισθητικός σχεδιασμός και η κομψή λειτουργικότητα για την ενδυνάμωση της δημιουργικότητας και των δεξιοτήτων σας και πολλές ακόμη ευκολίες..
Photo Lab Photo Editor : Εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών
4/ 5 stars - "Photo Lab Photo Editor : Εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών " Το Photo Lab Photo Editor είναι μία εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για να τροποποιήσετε τις εικόνες σας. Συνδυάστηκε με απλοϊκό σ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>