Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Απριλίου 2017

PC Win Booster Free : Σαρώστε καθαρίστε και επιδιορθώστε τον υπολογιστή σαςΣαρώστε καθαρίστε και επιδιορθώστε τον υπολογιστή σας. Καταργήστε παρωχημένα, επιβλαβή ή αχρησιμοποίητα αρχεία και πολλά άλλα. Κάντε το PC να λειτουργεί σωστά και γρήγορα. Βρίσκει τις ίδιες εικόνες, έγγραφα και άλλα αρχεία. Συγκρίνει τα αρχεία όχι μόνο με ονόματα, αλλά με το περιεχόμενό τους, έτσι μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον ελεύθερο χώρο στο δίσκο σας.Επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν εύκολα τις γραμμές εργαλείων για οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης των Windows που δεν χρησιμοποιούν ή δεν μπορούν θα απεγκαταστήσουν. Ακόμη, θα σας βοηθήσει να απεγκαταστήσετε λογισμικό και να αφαιρέσετε εύκολα τα ανεπιθύμητα ή  κατεστραμμένα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, ακόμα και αν έχετε προβλήματα κατά την απεγκατάσταση και δεν μπορείτε να τα απεγκαταστήσετε από το "Windows Add or Remove Programs"  του πίνακα ελέγχου.

Τέλος, σας επιτρέπει να καθαρίζετε τα κοινά αρχεία ανεπιθύμητων εφαρμογών συστήματος και εφαρμογών, να καταργείτε τις συντομεύσεις που αφορούν μη έγκυρες τοποθεσίες, να αδειάζετε αμέσως τον Κάδο Ανακύκλωσης και να αφαιρείτε τους κενούς φακέλους που δεν χρησιμοποιούνται.

 PC Win Booster Free  : 9.7.5.753

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


PC Win Booster Free : Σαρώστε καθαρίστε και επιδιορθώστε τον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - " PC Win Booster Free : Σαρώστε καθαρίστε και επιδιορθώστε τον υπολογιστή σας" Σαρώστε καθαρίστε και επιδιορθώστε τον υπολογιστή σας. Καταργήστε παρωχημένα, επιβλαβή ή αχρησιμοποίητα αρχεία και πολλά άλλα. Κάντε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>