Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

23 Σεπτεμβρίου 2017

Navmii : Δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης και κίνησης για οδηγούς.Το Navmii είναι μια δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης που συνδυάζει φωνητικά καθοδηγούμενη πλοήγηση, ζωντανές πληροφορίες για την κίνηση, τοπική αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος και βαθμολογία του οδηγού. Αποθηκευμένοι χάρτες τοπικά για χρήση χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ. Περισσότερο από 24 εκατομμύρια οδηγοί χρησιμοποιούν το Navmii και οι χάρτες  είναι διαθέσιμοι σε περισσότερες από 150 χώρες στον κόσμο.

Στις δυνατότητες της εφαρμογής περιλαμβάνονται : Φωνητικά καθοδηγούμενη πλοήγηση για κάθε στροφή, πληροφορίες για την κίνηση και το δρόμο σε πραγματικό χρόνο, λειτουργία μόνο με GPS επομένως δε χρειάζεται απαραίτητα σύνδεση στο Ίντερνετ, αναζήτηση διεύθυνσης εκτός και εντός σύνδεσης, βαθμολογία από τον οδηγό τοπική αναζήτηση (TripAdvisor, Foursquare και What3Words), γρήγορα δρομολόγια, αυτόματη αναδρομολόγηση, αναζήτηση με ταχυδρομικό κώδικα, πόλη, οδό, σημεία ενδιαφέροντος, τεχνολογία HUD, αναβάθμιση,αναφορά χάρτη από την κοινότητα,Τοπική αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος (POI),ακριβείς χάρτες υψηλής ανάλυσης.


Navmii : Δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης και κίνησης για οδηγούς.
4/ 5 stars - "Navmii : Δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης και κίνησης για οδηγούς. " Το Navmii είναι μια δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης που συνδυάζει φωνητικά καθοδηγούμενη πλοήγηση, ζωντανές πληροφορίες για την κίνηση, τοπικ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>