11 Οκτωβρίου 2017

Memory History Tool : Λογισμικό διάγνωσης και χρήσης μνήμης για τα windowsΔωρεάν, φορητό λογισμικό,  που θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε και να συγκεντρώσετε στατιστικά στοιχεία της χρήσης μνήμης του συστήματος των Windows αλλά και των διεργασιών  που εκτελούνται σε πραγματικό χρόνο. Υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows καθώς και λειτουργικά συστήματα Windows Server. Μπορείτε να βρείτε τις διεργασίες που καταναλώνουν τη μεγαλύτερη ποσότητα της μνήμης, ανά διαδικασία, με γραφήματα για τη χρήση μνήμης για επιλεγμένες, ή για όλες τις διαδικασίες και πολλές ακόμη λειτουργίες.


Μπορείτε να ελέγξετε εύκολα αν η εγκατεστημένη μνήμη του συστήματος (RAM) είναι αρκετή για την καθημερινή χρήση για το αγαπημένο σας παιχνίδι, το λογισμικό CAD / σχεδιασμού, τη βίντεο εφαρμογή επεξεργασίας ή θα πρέπει να απενεργοποιήσετε ορισμένες υπηρεσίες του συστήματος, να τερματίσετε τις διαδικασίες, να απεγκαταστήσετε εφαρμογές, ή αν πρέπει να αναβαθμίσετε με περισσότερη μνήμη RAM τον υπολογιστή σας. Τρέξτε το με δικαιώματα διαχειριστή.

Memory History Tool : 2.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Memory History Tool : Λογισμικό διάγνωσης και χρήσης μνήμης για τα windows
4/ 5 stars - "Memory History Tool : Λογισμικό διάγνωσης και χρήσης μνήμης για τα windows" Δωρεάν, φορητό λογισμικό,  που θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε και να συγκεντρώσετε στατιστικά στοιχεία της χρήσης μνήμης του συστήμ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>