Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Οκτωβρίου 2017

Memory History Tool : Λογισμικό διάγνωσης και χρήσης μνήμης για τα windowsΔωρεάν, φορητό λογισμικό,  που θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε και να συγκεντρώσετε στατιστικά στοιχεία της χρήσης μνήμης του συστήματος των Windows αλλά και των διεργασιών  που εκτελούνται σε πραγματικό χρόνο. Υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows καθώς και λειτουργικά συστήματα Windows Server. Μπορείτε να βρείτε τις διεργασίες που καταναλώνουν τη μεγαλύτερη ποσότητα της μνήμης, ανά διαδικασία, με γραφήματα για τη χρήση μνήμης για επιλεγμένες, ή για όλες τις διαδικασίες και πολλές ακόμη λειτουργίες.


Μπορείτε να ελέγξετε εύκολα αν η εγκατεστημένη μνήμη του συστήματος (RAM) είναι αρκετή για την καθημερινή χρήση για το αγαπημένο σας παιχνίδι, το λογισμικό CAD / σχεδιασμού, τη βίντεο εφαρμογή επεξεργασίας ή θα πρέπει να απενεργοποιήσετε ορισμένες υπηρεσίες του συστήματος, να τερματίσετε τις διαδικασίες, να απεγκαταστήσετε εφαρμογές, ή αν πρέπει να αναβαθμίσετε με περισσότερη μνήμη RAM τον υπολογιστή σας. Τρέξτε το με δικαιώματα διαχειριστή.

Memory History Tool : 2.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Memory History Tool : Λογισμικό διάγνωσης και χρήσης μνήμης για τα windows
4/ 5 stars - "Memory History Tool : Λογισμικό διάγνωσης και χρήσης μνήμης για τα windows" Δωρεάν, φορητό λογισμικό,  που θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε και να συγκεντρώσετε στατιστικά στοιχεία της χρήσης μνήμης του συστήμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>