Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Σεπτεμβρίου 2017

FocusOn Image Viewer : Πρόγραμμα προβολής εικόνωνΤο FocusOn Image Viewer είναι ένα απλό αλλά γρήγορο πρόγραμμα προβολής εικόνων με την βοήθεια του οποίου μπορείτε αυτόματα να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας με βάση την ημερομηνία λήψης τους και να κάνετε κοινή χρήση τους σε Blogs, Twitter, και Facebook Υποστηρίζει πάνω από 100 μορφές εικόνας όπως JPG, PNG, GIF, BMP, TIF, JP2, J2K, PSD, AI, EPS, CR2, NEF, ARW, DNG, και πολλά άλλα. Θα παίξει σε όλα τα Windows.

FocusOn Image Viewer :  1.7

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


FocusOn Image Viewer : Πρόγραμμα προβολής εικόνων
4/ 5 stars - "FocusOn Image Viewer : Πρόγραμμα προβολής εικόνων" Το FocusOn Image Viewer είναι ένα απλό αλλά γρήγορο πρόγραμμα προβολής εικόνων με την βοήθεια του οποίου μπορείτε αυτόματα να οργανώσε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>