Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Σεπτεμβρίου 2017

Desktop Gadgets Revived : Τα καλύτερα Gadgets για την παρακολούθηση του υπολογιστή σαςΗ όλη ιστορία των Windows Desktop Gadgets μας πάει λίγο πίσω στο χρόνο. Τα εργαλεία γραφικών των Windows ( Sidebar των Windows στα Windows Vista) είναι μια μηχανή widget που έχει διακοπεί για τα Gadget της Microsoft. Εισήχθη για πρώτη φορά με τα Windows Vista, στα οποία έχει μια πλευρική μπάρα στην δεξιά πλευρά της επιφάνειας εργασίας. Τα γραφικά στοιχεία που την αποτελούν μπορούν να εκτελούν διάφορες εργασίες, όπως την εμφάνιση της ώρας και της ημερομηνίας και την εμφάνιση της χρήσης της CPU. 

Στα Windows 7, η πλευρική γραμμή των Windows μετονομάστηκε σε Gadgets για επιφάνεια εργασίας των Windows και η ίδια η πλαϊνή γραμμή δεν περιλαμβάνεται στα Windows 7. Τα Τα Windows Desktop Gadgets συμπεριλήφθηκαν σε όλες τις beta εκδόσεις των Windows 8 αλλά τελικά η microsoft δεν το στην τελική έκδοση. Αντίθετα, στις 10 Ιουλίου 2012 (η οποία βρίσκεται στο παρελθόν μεταξύ της τελευταίας έκδοσης των Windows 8 και της τελικής κυκλοφορίας της), η Microsoft εξέδωσε συμβουλές ασφάλειας για την απενεργοποίηση των Sidebar και Desktop Gadgets στα Windows Vista και 7, λόγω της ευπάθειας ασφαλείας εκτέλεση κώδικα.Τα Windows Desktop Gadgets τελικά εγκαταλείφθηκαν στα Windows 8.

Τα καλά νέα είναι ότι επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο αυτή τη φορά  με το Desktop Gadgets Revived. Η πλαϊνή μπάρα περιλαμβάνει τα καλύτερα από τα Gadgets όπως παρακολούθηση συστήματος II, παρακολούθηση δικτύου II, Οθόνη GPU, παρακολούθηση μονάδων δίσκου, παρακολούθηση μπαταριών, παρακολούθηση διαδικασιών, παρακολούθηση Ping, και πολλά άλλα  και προπαντός, είναι απολύτως συμβατή και με τα Windows 10. Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλά να κατεβάσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και να την εγκαταστήσετε. Από εκεί και μετά επιλέξτε τα gadgets που σας αρέσουν και αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο του υπολογιστή σας. Κάθε gadget μπορεί να ρυθμιστεί κατά βούληση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


Desktop Gadgets Revived : Τα καλύτερα Gadgets για την παρακολούθηση του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Desktop Gadgets Revived : Τα καλύτερα Gadgets για την παρακολούθηση του υπολογιστή σας" Η όλη ιστορία των Windows Desktop Gadgets μας πάει λίγο πίσω στο χρόνο. Τα εργαλεία γραφικών των Windows ( Sidebar των Windows στα ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>