Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

08 Απριλίου 2017

cropipic : Επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας για το Instagram Whatsapp, YouTubeΜία από τις καλύτερες επιλογές για επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο για το Instagram, Whatsapp, το YouTube κ.α. με δυνατότητες θόλωσης, εφέ βίντεο, με φωτογραφικά εφέ, σχήματα και μίξη ήχου. Περιστρέψτε τα αγαπημένα σας βίντεο με τον προσανατολισμό άλμπουμ για το YouTube. Τέλος το CropiPic θα σας βοηθήσει να τα δημοσιεύσετε. Στην δωρεάν έκδοση του CropiPic, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν όλα τα υπάρχοντα εργαλεία, αλλά κάποια είναι κλειδωμένα


cropipic : Επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας για το Instagram Whatsapp, YouTube
4/ 5 stars - "cropipic : Επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας για το Instagram Whatsapp, YouTube " Μία από τις καλύτερες επιλογές για επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο για το Instagram, Whatsapp, το YouTube κ.α. με δυνατότητες θόλω...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>