Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Μαΐου 2017

Car DVR & GPS navigator : GPS navigator και βίντεο εγγραφή στην ίδια εφαρμογή


Το CamOnRoad είναι μια δωρεάν εφαρμογή, σύστημα πλοήγησης αυτοκινήτου επαυξημένης πραγματικότητας. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τις οδικές συνθήκες, όταν εξετάζετε τη διαδρομή σε ένα τηλέφωνο που καταγράφει τις διαδρομές σας και σας συγχρόνως σας παρέχει πλοήγηση. Παρέχοντας συνεχής ροή βίντεο στο σύννεφο αποθήκευσης μέσω κινητής ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε αντικειμενικά αποδεικτικά στοιχεία στην περίπτωση που το τηλέφωνο καταστραφεί ή να χαθεί.

Η ανίχνευση σοβαρών περιστατικών και το αυτόματο σύστημα έκτακτης ανάγκης θα μπορούσε να σώσει ζωές σε περιπτώσεις ατυχημάτων.Το CamOnRoad App μπορεί να αποθηκεύσει το βίντεο σας όχι μόνο στην SD κάρτα του smartphone σας, αλλά σε ασφαλή αποθήκευση σύννεφο με 2 GB διαθέσιμο χώρο, εντελώς δωρεάν για κάθε εγγεγραμμένο χρήστη για πάντα. Τέλος, μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη διανυόμενη απόσταση και τη μέση ταχύτητα.


Car DVR & GPS navigator : GPS navigator και βίντεο εγγραφή στην ίδια εφαρμογή
4/ 5 stars - "Car DVR & GPS navigator : GPS navigator και βίντεο εγγραφή στην ίδια εφαρμογή" Το CamOnRoad είναι μια δωρεάν εφαρμογή, σύστημα πλοήγησης αυτοκινήτου επαυξημένης πραγματικότητας. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τις ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>