Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Απριλίου 2017

Camera Mouse : Ελέγξτε τον δείκτη του ποντικιού στην οθόνη του υπολογιστή σας με την κίνηση του κεφαλιού σας.Το ποντίκι φωτογραφικών μηχανών είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τον δείκτη του ποντικιού στην οθόνη του υπολογιστή σας μόνο με τη μετακίνηση του κεφαλιού σας. Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε στο Boston College για να βοηθήσει τους ανθρώπους με αναπηρίες που χρησιμοποιούν υπολογιστή. 

Το κύριο ακροατήριο για το πρόγραμμα αυτό είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν αξιόπιστο έλεγχο του ενός χεριού, αλλά μπορούν να μετακινήσουν το κεφάλι τους όπως άτομα με εγκεφαλική παράλυση, νωτιαία μυϊκή ατροφία, ALS, σκλήρυνση κατά πλάκας, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, διάφορες νευρολογικές διαταραχές.

Η εφαρμογή λειτουργεί λειτουργεί ως ένα σύστημα αντικατάστασης του ποντικιού για υπολογιστές με Windows και σας επιτρέπει να εργαστείτε με οποιοδήποτε πρόγραμμα εφαρμογής. Τι εξοπλισμός απαιτείται; Ένας υπολογιστής με Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP και μια ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή ή κάμερα με πρότυπο USB. 

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή τρέξτε την εφαρμογή και μόλις ενεργοποιηθεί η κάμερα κουνώντας το κεφάλι σας ελαφρά αριστερά δεξιά πάνω κάτω και δείκτης του ποντικού σας ακολουθεί την ίδια διαδρομή. Επιπλέον, περιλαμβάνει και άλλες ρυθμίσεις όπως το άνοιγμα των εφαρμογών παραθύρων κ.λ.π με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Camera Mouse : Ελέγξτε τον δείκτη του ποντικιού στην οθόνη του υπολογιστή σας με την κίνηση του κεφαλιού σας.
4/ 5 stars - "Camera Mouse : Ελέγξτε τον δείκτη του ποντικιού στην οθόνη του υπολογιστή σας με την κίνηση του κεφαλιού σας." Το ποντίκι φωτογραφικών μηχανών είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τον δείκτη του ποντικιού στην οθόνη...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>