Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Σεπτεμβρίου 2017

Permadelete : Διαγράψτε για πάντα αρχεία και φακέλουςΌταν ένα αρχείο διαγραφεί, μόνο μια αναφορά στη θέση του αρχείου διαγράφεται. Με άλλα λόγια, το σύστημα αρχείων "ξεχνά" απλά την ύπαρξη του αρχείου. Αλλά τα πραγματικά δεδομένα, εξακολουθούν να παραμένουν στο δίσκο. Μπορούν τελικά να αντικατασταθούν από άλλα αρχεία αλλά αυτό μπορεί να πάρει ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα λογισμικά ανάκτησης  μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να ανακτήσουν τα "διαγραμμένα" αρχεία. Ωστόσο εφαρμογές όπως το Permadelete έχουν τη δυνατότητα να διαγράφουν μόνιμα τα δεδομένα σας, έτσι  τα αρχεία που διαγράφετε  δεν μπορούν να ανακτηθούν, Σε αυτή την τελευταία έκδοση πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, και έχουν βελτιωθεί, και πολλές  νέες  δυνατότητες έχουν προστεθεί.

Permadelete : 0.51

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

         


Permadelete : Διαγράψτε για πάντα αρχεία και φακέλους
4/ 5 stars - "Permadelete : Διαγράψτε για πάντα αρχεία και φακέλους" Όταν ένα αρχείο διαγραφεί, μόνο μια αναφορά στη θέση του αρχείου διαγράφεται. Με άλλα λόγια, το σύστημα αρχείων "ξεχνά" απλά...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα