10 Μαρτίου 2017

OnionShare : Μοναδική εφαρμογή που σας επιτρέπει ανώνυμα και με ασφάλεια να μοιράσετε τα αρχεία σας- Το OnionShare είναι μία μοναδική εφαρμογή που σας σας επιτρέπει ανώνυμα και με ασφάλεια να μοιραστείτε αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους. Λειτουργεί με την έναρξη ενός web server, μέσω Tor, και δημιουργώντας μία μοναδική URL για να αποκτήσετε πρόσβαση και να κατεβάσετε τα αρχεία. Δεν απαιτεί τη δημιουργία διακομιστή στο διαδίκτυο και δεν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε τρίτη υπηρεσία file-sharing.

- Μπορείτε να φιλοξενήσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας και να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία Tor για να καταστεί προσωρινά προσβάσιμο μέσω του διαδικτύου. Ο άλλος χρήστης πρέπει απλά να χρησιμοποιήσει τον Tor Browser για να κατεβάσει το αρχείο από εσάς. Το πρόγραμμα απαιτεί τοTor Browser ως πρόγραμμα περιήγησης  να εκτελείται στο παρασκήνιο, αλλά κατά τα άλλα δεν  απαιτεί κάποια ιδιαίτερη διαμόρφωση ή άλλες ρυθμίσεις.

- Απλά προσθέστε τα αρχεία ή τους φακέλους σας και κάντε κλικ στο κουμπί "Start Sharing" και το OnionShield θα ανοίξει αυτόματα μια προσωρινή ιστοσελίδα για να φιλοξενήσει τα αρχεία που ανεβάσετε. Ωστόσο, (και αυτό είναι το δυνατό σημείο του OnionShare), παρέχει μια URL που θα πρέπει να δώσετε σε αυτόν που θέλετε να κατεβάσει το αρχείο σας ώστε να κατέβει το αρχείο απευθείας στον υπολογιστή σου. Από προεπιλογή, το πρόγραμμα απενεργοποιεί την υπηρεσία μόλις τα αρχεία έχουν κατέβει μια φορά. Έτσι λοιπόν ακόμα κι αν κάποιος άλλος υποκλέψει το URL αργότερα, σημαίνει πολύ απλά ότι αυτό δεν θα είναι διαθέσιμο πλέον, έτσι δεν μπορέσει κανείς να υποκλέψει τα αρχεία που έχετε διαθέσει για download.


- Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, κατεβάστε πρώτα τον Tor Browser ( δεν απαιτείται εγκατάσταση) και τρέξτε τον. Τρέξτε τώρα το OnionShare και σύρτε μέσα στο πλαίσιο της εφαρμογής το αρχείο που θέλετε να μοιράσετε.

- Όπως βλέπετε αυτόματα δημιουργείται μία URL. Αντιγράψτε τώρα την URL και δώστε τη σ΄αυτόν που θέλετε να παραλάβει το αρχείο. Αυτός που θα το παραλάβει δεν χρειάζεται να έχει εγκαταστήσει στον υπολογιστή του το OnionShare, παρά μόνο να έχει ανοίξει τον Tor Browser. Από εκεί και μετά απλά θα πρέπει να κάνει επικόλληση την URL στον Tor Browser  για να κατεβάσει το αρχείο. Οποιοδήποτε άλλος μετά το πρώτο donwload δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σ΄αυτό ακόμη και αν διαθέτει την URL εκτός και αν δεν επιθυμείτε να το επιλέξετε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Mac OS X


OnionShare : Μοναδική εφαρμογή που σας επιτρέπει ανώνυμα και με ασφάλεια να μοιράσετε τα αρχεία σας
4/ 5 stars - "OnionShare : Μοναδική εφαρμογή που σας επιτρέπει ανώνυμα και με ασφάλεια να μοιράσετε τα αρχεία σας" - Το OnionShare είναι μία μοναδική εφαρμογή που σας σας επιτρέπει ανώνυμα και με ασφάλεια να μοιραστείτε αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια