Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Μαρτίου 2017

Movie Maker : Εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για κινητά και υπολογιστέςΤο Movie Maker είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για Windows και Windows Phone με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τα δικά σας βίντεο και να τα μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Μεταμορφώστε τις καθημερινές στιγμές σε έργα τέχνης. Εύκολο στη χρήση με επαγγελματικά εργαλεία επεξεργασίας και πολλαπλά θέματα βίντεο που είναι προσαρμόσιμα, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να αλλάξει το μέγεθος, το χρώμα του κειμένου και τη γραμματοσειρά του εν λόγω θέματος. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε διάφορα αυτοκόλλητα για δεδομένη διάρκεια και για κάθε αυτοκόλλητο μπορεί να δοθεί η χρονική στιγμή για την εμφάνισή του. Περιλαμβάνει ακόμη δυνατότητες κοπής και συγχώνευσης εκπληκτικά φίλτρα βίντεο, όπως Σέπια, Mirror, αρνητικό και άλλα.  Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε μουσική, καθώς, μπορείτε και προσθέσετε πολλαπλά μουσικά κομμάτια στο προσαρμοσμένο χρονοδιάγραμμα του βίντεο.


Movie Maker : Εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για κινητά και υπολογιστές
4/ 5 stars - "Movie Maker : Εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για κινητά και υπολογιστές" Το Movie Maker είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για Windows και Windows Phone με τη βοήθεια του οποίου μπορ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>