Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Μαρτίου 2017

Image Converter One : Μετατρέψτε και αλλάξτε το μέγεθος στις φωτογραφίες σαςΤο Image Converter One είναι ένα απλό πρόγραμμα για τη μετατροπή φωτογραφιών και την αλλαγή μεγέθους τους. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν,  που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς περιορισμούς. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τις περισσότερες από τις δημοφιλείς μορφές αρχείων γραφικών: JPG, BMP, TIFF, PNG, GIF, PSD, PCX, RAS, ICO, CUR, WMF, κλπ , Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε το προσωπικό σας υδατογράφημα. Τέλος μπορείτε να ολοκληρώσετε την αλλαγή μεγέθους και μετατροπή τους δημιουργώντας το προσωπικό σας υδατογράφημα σε όχι περισσότερο από 3 βήματα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Image Converter One : Μετατρέψτε και αλλάξτε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Image Converter One : Μετατρέψτε και αλλάξτε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας" Το Image Converter One είναι ένα απλό πρόγραμμα για τη μετατροπή φωτογραφιών και την αλλαγή μεγέθους τους. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα