Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

13 Απριλίου 2017

HD Wallpapers 7Fon : Ταπετσαρίες HD για το τηλέφωνο ή το tablet σας
Μία νέα εφαρμογή  που θα σας μεταφέρει σε έναν νέο κόσμο εξαιρετικών HD ταπετσαριών για το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας. Με περισσότερες από 120 χιλιάδες επιλεγμένες HD ταπετσαρίες, ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας με ανάλυση 1920x1080 ή περισσότερο (QHD και 4Κ), χωρισμένες σε 65 κατηγορίες και ταξινομημένες αλφαβητικά ή ανάλογα με τη δημοτικότητα του θέματος, με υποστήριξη οθονών για όλες τις αναλύσεις και αποθήκευση για τις εικόνες σας σε SD κάρτα και άλλα πολλά. Το πιο σημαντικό είναι το ότι δεν καταναλώνει πολλούς πόρους και έτσι δεν μειώνει τη διάρκεια της μπαταρίας σας.


HD Wallpapers 7Fon : Ταπετσαρίες HD για το τηλέφωνο ή το tablet σας
4/ 5 stars - "HD Wallpapers 7Fon : Ταπετσαρίες HD για το τηλέφωνο ή το tablet σας" Μία νέα εφαρμογή  που θα σας μεταφέρει σε έναν νέο κόσμο εξαιρετικών HD ταπετσαριών για το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας. Με π...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα