Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Μαρτίου 2017

DU Antivirus - Lock app, video : Κλειδώστε τα προσωπικά σας δεδομένα και κρύψτε φωτογραφίες και βίντεοΚλειδώστε τα προσωπικά σας δεδομένα και κρύψτε προσωπικές σας φωτογραφίες και βίντεο. Περιλαμβάνει σάρωση για κάθε εφαρμογή, παρακολουθεί κάθε νέα εγκατάσταση καθώς και τις ενημερώσεις των εφαρμογών του τηλεφώνου σας, σε πραγματικό χρόνο. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες προστασίας από ιούς, adware, malware, trojan. Ελέγχει ποια στοιχεία θα μπορούσαν να διαρρεύσουν και προστατεύει την ιδιωτικότητά σας  προτείνοντάς σας να προσθέσετε ένα ασφαλές κωδικό πρόσβασης για να τα κλειδώσετε. Τέλος μπορεί να κρυπτογραφήσει και να κρύψει τις ιδιωτικές φωτογραφίες σας, και βίντεο.


DU Antivirus - Lock app, video : Κλειδώστε τα προσωπικά σας δεδομένα και κρύψτε φωτογραφίες και βίντεο
4/ 5 stars - "DU Antivirus - Lock app, video : Κλειδώστε τα προσωπικά σας δεδομένα και κρύψτε φωτογραφίες και βίντεο" Κλειδώστε τα προσωπικά σας δεδομένα και κρύψτε προσωπικές σας φωτογραφίες και βίντεο. Περιλαμβάνει σάρωση για κάθε εφαρμογή, παρακολουθ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα