Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Ιουλίου 2017

CCSIO Benchmark : Εφαρμογή μέτρησης ανάγνωσης ταχύτητας και εγγραφήςΤο CCSIO Benchmark είναι μία νέα εφαρμογή μέτρησης ανάγνωσης ταχύτητας και εγγραφής για τις συσκευές αποθήκευσης σας. Με απλά λόγια, μετρά πόσο γρήγορα μπορεί κανείς να ενδεχομένως να διαβάσει και γράψει πολύ μεγάλα αρχεία από και προς συγκεκριμένη τοποθεσία. Δεν απαιτεί εγκατάσταση και το μόνο που έχετε να κάνετε αφού το τρέξετε είναι απλά να επιλέξετε την μονάδα δίσκου που θέλετε να μετρήσετε και να ξεκινήσετε το τέστ. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


CCSIO Benchmark : Εφαρμογή μέτρησης ανάγνωσης ταχύτητας και εγγραφής
4/ 5 stars - "CCSIO Benchmark : Εφαρμογή μέτρησης ανάγνωσης ταχύτητας και εγγραφής " Το CCSIO Benchmark είναι μία νέα εφαρμογή μέτρησης ανάγνωσης ταχύτητας και εγγραφής για τις συσκευές αποθήκευσης σας. Με απλά λόγια, ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>