Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Σεπτεμβρίου 2017

App Lock : Κλειδαριά εφαρμογών για το κινητό σαςΤο App Lock είναι μία εξαιρετική εφαρμογή από την Comodo για την προστασία των πληροφοριών και των δεδομένων σας. Δημιουργήστε ένα προφίλ App Lock για να διαχειριστείτε τις εφαρμογές, όπως σας αρέσει. Προσθέστε ένα αξιόπιστο δίκτυο WiFi για την αυτόματη λειτουργία κλειδώματος. Προστατεύει οποιεσδήποτε εφαρμογές χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης ή μοτίβο και σας επιτρέπει να κλειδώσετε οποιαδήποτε app αμέσως κατά την εγκατάσταση. Διατίθεται εντελώς δωρεάν.
____________Κλικ για μεγέθυνση_____________


App Lock : Κλειδαριά εφαρμογών για το κινητό σας
4/ 5 stars - "App Lock : Κλειδαριά εφαρμογών για το κινητό σας" Το App Lock είναι μία εξαιρετική εφαρμογή από την Comodo για την προστασία των πληροφοριών και των δεδομένων σας. Δημιουργήστε ένα προ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα