Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Απριλίου 2017

WinUtilities : Bελτιώστε τη συνολική ταχύτητα και τις επιδόσεις του υπολογιστή σαςΚαταργήστε τα περιττά στοιχεία και βελτιώστε τη συνολική ταχύτητα και τις επιδόσεις του υπολογιστή σας. Διατηρήστε τον υπολογιστή σας καθαρό και ασφαλή ώστε να λειτουργεί με μέγιστη απόδοση αφαιρώντας τα άχρηστα αρχεία, όπως την online σας δραστηριότητα, το ιστορικό και τις άκυρες συντομεύσεις. Ακόμη καταργήστε τα περιττά προγράμματα που τρέχουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας για να ελευθερώσετε μνήμη και να βελτιώσετε τις επιδόσεις του.

WinUtilities: 14.51

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


WinUtilities : Bελτιώστε τη συνολική ταχύτητα και τις επιδόσεις του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "WinUtilities : Bελτιώστε τη συνολική ταχύτητα και τις επιδόσεις του υπολογιστή σας" Καταργήστε τα περιττά στοιχεία και βελτιώστε τη συνολική ταχύτητα και τις επιδόσεις του υπολογιστή σας. Διατηρήστε τον υπολογιστή σα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>