11 Απριλίου 2017

WinUtilities : Bελτιώστε τη συνολική ταχύτητα και τις επιδόσεις του υπολογιστή σαςΚαταργήστε τα περιττά στοιχεία και βελτιώστε τη συνολική ταχύτητα και τις επιδόσεις του υπολογιστή σας. Διατηρήστε τον υπολογιστή σας καθαρό και ασφαλή ώστε να λειτουργεί με μέγιστη απόδοση αφαιρώντας τα άχρηστα αρχεία, όπως την online σας δραστηριότητα, το ιστορικό και τις άκυρες συντομεύσεις. Ακόμη καταργήστε τα περιττά προγράμματα που τρέχουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας για να ελευθερώσετε μνήμη και να βελτιώσετε τις επιδόσεις του.

WinUtilities: 14.51

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
WinUtilities : Bελτιώστε τη συνολική ταχύτητα και τις επιδόσεις του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "WinUtilities : Bελτιώστε τη συνολική ταχύτητα και τις επιδόσεις του υπολογιστή σας" Καταργήστε τα περιττά στοιχεία και βελτιώστε τη συνολική ταχύτητα και τις επιδόσεις του υπολογιστή σας. Διατηρήστε τον υπολογιστή σα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>