Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Φεβρουαρίου 2017

Vopt : Επαγγελματικό πρόγραμμα για τον αποκερματισμό των σκληρών σας δίσκων- Ο κατακερματισμός των δεδομένων στους σκληρούς δίσκους οδηγεί σε αργή απόδοση της λειτουργίας των PC, crashes, αργή εκκίνηση καθυστέρηση στον τερματισμό λειτουργίας και ενίοτε, σε αστοχίες του συστήματος. To Vopt, είναι ένα επαγγελματικών προδιαγραφών πρόγραμμα αποκερματισμού σκληρών δίσκων που έχει σχεδιαστεί για την βελτιστοποίησή τους και σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορα defrag ώστε να διατηρήσει τη βέλτιστη απόδοση και αξιοπιστία των δεδομένων σας στον υπολογιστή σας αλλά σας παρέχει επίσης και εργαλεία που θα βοηθήσουν στην άριστη διατήρηση του συστήματός σας, την σπατάλη χώρου στο δίσκο, και την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας.

- Στην αρχική κύρια οθόνη του Vopt θα δείτε ένα γραφικό χάρτη του δίσκου και αφού κάνετε μια ανάλυση ή defrag, ο χάρτης δείχνει ποιες συστάδες περιέχουν τα κανονικά αρχεία, και ποιες τα κατακερματισμένα αρχεία. Ωστόσο οι δυνατότητες της εφαρμογής είναι πολλά βήματα παραπάνω από άλλες αφού σας παρέχει τη δυνατότητα να δείτε και να διαγράψετε τα cookies, το ιστορικό της περιήγησή σας στο διαδίκτυο, τα προσωρινά αρχεία, το USN Journal, κ.α.

- Για να το ενεργοποιήσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Registration file for above, αντιγράψτε τον κωδικό και επικολλήστε τον στο σχετικό πεδίο που θα δείτε αφούεγκαταστήσετε και τρέξτε το πρόγραμμα.


Author's Website:


Vopt : Επαγγελματικό πρόγραμμα για τον αποκερματισμό των σκληρών σας δίσκων
4/ 5 stars - "Vopt : Επαγγελματικό πρόγραμμα για τον αποκερματισμό των σκληρών σας δίσκων" - Ο κατακερματισμός των δεδομένων στους σκληρούς δίσκους οδηγεί σε αργή απόδοση της λειτουργίας των PC, crashes, αργή εκκίνηση καθυστέρ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα