Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Φεβρουαρίου 2017

SSuite FaceTime : Εφαρμογή για επικοινωνία με κάμερα, ήχο και μηνύματα στο τοπικό σας δίκτυο
To SSuite FaceTime είναι ένα λογισμικό για απευθείας συνομιλίες με κάμερα, ήχο και μηνύματα που δεν βασίζεται σε τρίτους προμηθευτές ή ειδικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τοπικά δίκτυα και για απευθείας συνδέσεις στο διαδίκτυο παρέχοντας παράλληλα και την ασφάλεια των επικοινωνιών σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σετ ακουστικών, μικρόφωνο, ή / και μια web κάμερα για να πραγματοποιήσετε μια κλήση. Το FaceTime λειτουργεί σε οποιοδήποτε LAN ή Wi-Fi δίκτυο, καθώς και για συνδέσεις στο διαδίκτυο, π.χ. DSL, Cable, ή 3/4 G ευρυζωνικές συνδέσεις. Το ελάχιστο εύρος που απαιτείται είναι 128 Kbps (σε συνεχή βάση). Κατά την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής σε Windows Vista / 7 Windows 8 και Windows 10 πρέπει να τρέξετε το αρχείο εγκατάστασης και την εφαρμογή ως διαχειριστής.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


SSuite FaceTime : Εφαρμογή για επικοινωνία με κάμερα, ήχο και μηνύματα στο τοπικό σας δίκτυο
4/ 5 stars - "SSuite FaceTime : Εφαρμογή για επικοινωνία με κάμερα, ήχο και μηνύματα στο τοπικό σας δίκτυο" To SSuite FaceTime είναι ένα λογισμικό για απευθείας συνομιλίες με κάμερα, ήχο και μηνύματα που δεν βασίζεται σε τρίτους προμηθευτές ή...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα