Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Αυγούστου 2017

Sophos antivirus : Δωρεάν εφαρμογή antivirus για Windows και Mac
Το Sophos antivirus είναι μία απολύτως δωρεάν εφαρμογή για Windows και Mac για την προστασία σας από κακόβουλο λογισμικό, ακατάλληλες ιστοσελίδες και ιούς. Χρησιμοποιεί την ίδια βραβευμένη τεχνολογία που οι επαγγελματίες της πληροφορικής εμπιστεύονται στην προστασία των συστημάτων των επιχειρήσεων τους. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας για όλη την οικογένεια από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

Η δωρεάν έκδοση της Sophos Home είναι για ιδιωτική και μη εμπορική χρήση και σας επιτρέπει να προστατεύσει έως δέκα υπολογιστές ανά λογαριασμό. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε Sophos σε μια επιχείρηση, μπορείτε να να δοκιμάσετε το Sophos Cloud. Ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι και η προστασία του χρήστη κατά το σερφάρισμα ώστε να σε προστατεύει από online απειλές και ακατάλληλο περιεχόμενο.

Με λίγα μόνο κλικ, μπλοκάρει την πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους που μπορεί να περιέχουν ακατάλληλο περιεχόμενο ή κακόβουλο λογισμικό. Το πρόγραμμα είναι απόλυτα παραμετροποίησιμο όπου όλες οι ρυθμίσεις σας γίνονται μέσω ενός καλοφτιαγμένου Web Inteface, ωστόσο για να κατεβάσετε την εφαρμογή θα πρέπει πρώτα να κάνετε registration.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X, 


Sophos antivirus : Δωρεάν εφαρμογή antivirus για Windows και Mac
4/ 5 stars - "Sophos antivirus : Δωρεάν εφαρμογή antivirus για Windows και Mac " Το Sophos antivirus είναι μία απολύτως δωρεάν εφαρμογή για Windows και Mac για την προστασία σας από κακόβουλο λογισμικό, ακατάλληλ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα