Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Φεβρουαρίου 2017

Kigo Image Converter : Λογισμικό μετατροπής εικόνωνΤο Kigo Image Converter είναι ένα δωρεάν και εύκολο στη χρήση λογισμικό μετατροπής εικόνας για τους χρήστες των Windows. Είναι σχεδιασμένο για να αλλάξετε τη μορφή της εικόνας, την κλίμακα μεγέθους της εικόνας, να συμπιέσετε εικόνες και να προσθέσετε υδατογράφημα. Υποστηρίζει τα είδη των μορφών εικόνας, οι οποίες περιλαμβάνουν BMP, JPG, J2K, ΜΚΕ, PNG, TIF, TIFF και άλλα. Το λογισμικό υποστηρίζει επίσης τη μετατροπή batch. Δηλαδή, μπορείτε να προσθέσετε πολλές εικόνες ακόμα και από διαφορετικούς φακέλους στη λίστα μετατροπής και να τις μετατρέψετε μαζικά.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Kigo Image Converter : Λογισμικό μετατροπής εικόνων
4/ 5 stars - "Kigo Image Converter : Λογισμικό μετατροπής εικόνων" Το Kigo Image Converter είναι ένα δωρεάν και εύκολο στη χρήση λογισμικό μετατροπής εικόνας για τους χρήστες των Windows. Είναι σχεδιασμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα