Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

11 Φεβρουαρίου 2017

Free Picture Resizer : Mετατρέψτε τις φωτογραφίες σε διαφορετικά μεγέθη
Το Free Picture Resizer ένα απλό, δωρεάν λογισμικό που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις αγαπημένες σας ψηφιακές φωτογραφίες σε διαφορετικά μεγέθη, γρήγορα και απλά. Επίσης μπορείτε να περικόψετε να περιστρέψετε και να προσθέσετε και κάποια εφέ. Κάντε κλικ στο Open και φορτώσετε την φωτογραφία στην οποία θέλετε να μετατρέψετε τις διαστάσεις. Απο εκεί και μετά κάντε κλικ στο Resize καθορίστε τις νέες διαστάσεις και πατήστε o.k .

Ωστόσο, με το πρόγραμμα μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Αν για παράδειγμα θέλετε να μετατρέψετε πολλές φωτογραφίες μαζί και να αλλάξετε μαζικά τις διαστάσεις τους ακολουθήστε τα εξής βήματα.

Κάντε κλικ στο Batch και στην επόμενη καρτέλα πατήστε Add και προσθέστε όσες φωτογραφίες θέλετε, επιλέξτε το σημείο που επιθυμείτε να τις αποθηκεύσετε πατώντας στο κουμπί Destination. Από εκεί και μετά επιλέξτε το φορμάτ που θα τις σώσετε και πατήστε Next


Τέλος, καθορίστε τις νέες διαστάσεις για τις φωτογραφίες σας, πατήστε επόμενο και στις επόμενες δύο καρτέλες που θα δείτε αλλάξτε την φωτεινότητα η προσθέσετε κάποια εφέ, τέλος πατήστε Finish για να ξεκινήσει η μετατροπή τους.Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Free Picture Resizer : Mετατρέψτε τις φωτογραφίες σε διαφορετικά μεγέθη
4/ 5 stars - "Free Picture Resizer : Mετατρέψτε τις φωτογραφίες σε διαφορετικά μεγέθη" Το Free Picture Resizer ένα απλό, δωρεάν λογισμικό που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις αγαπημένες σας ψηφιακές φωτογραφίες σε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>